Преимущества
Rotation

Спестява място

Спестява място

Революционния супер тънък телевизор с LCD екран на JVC, се оличава с кутия, която в по-голямата си част е с дълбочина 39 мм. и максималната дебелина е 74 мм. само в средата на панела. Дизайна осигурява видимост от почти всеки ъгъл на телевизора представена от супер тънката му външност. Тънкия профил и умния дизайн разширяват възможността за монтаж, така че да подхожда на всеки пространствен интериор.


Нагоре

Тънкият Bezel предоставя по-голяма картина

Тънкият Bezel предоставя по-голяма картина

В допълнение към тънкия дизайн е по-тънък 23 мм на ширина bezel в полирано тъмно черно, което допълнително намалява вида на кутията. Това позволява картината да „излиза” и да изглежда все едно се носи във въздуха.


Нагоре

Лек

Предимствата са допълват и от това, че тези модели тежат под 20кг *, в сравнение с традизионните LCD телевизори, като позволяват по-лесно инсталиране.

* данни за 42-инчов моделa; Вижте страницата със спецификации за точни цифри.

Нагоре

Енергоспестяващ дизайн

Super Slim дизайнът е постигнат благодарение на новия разработен от JCV тънък backlight панел и енергоснабдяваща основа или шаси, която е 40% по-малка от традиционните LCD backlight елементи, което позволява на този LCD телевизор да постигне по-ниско потребление на енергия до по-малко от 190W*.

Използвайте щадящата околната среда Eco Mode функция, за да намалите още повече потреблението на енергия с приблизително 30%** , тъй като тя автоматично настройва яркостта на екрана според заобикалящите нива на светлина в помещението, а също и спомага за намаляване на умората на очите.

* 42 данни за 42-инчов моделa; Вижте страницата със спецификации за точни цифри.
** вътрешно проучване на JVC

Нагоре

Възможности за инсталация

Тънкият профил и елегантният стил спомагат възможностите за инсталиране да съвпаднат с всяко вътрешно пространство.

Възможности за инсталация

Нагоре